Vuurtorenloop

De eerste halve marathon van Hoek van Holland!

Train elke maandagavond

Een unieke hardloop les

Onder begeleiding van een hardloopcoach

Voor maar € 32,- p/m

Vuurtorenloop? wat is dat nou weer?

Welkom bij de Vuurtorenloop Hoek van Holland, de eerste halve marathon in deze pittoreske kustplaats waar je net zo veel zweet als zand tussen je tenen zult voelen. Ben je klaar om te rennen alsof er een mega-uitverkoop in de laatste kilometer is? Mooi, lees dan snel verder

Deze loop zal 3 afstanden kennen, namelijk:

Trainingsprogramma's van Spartan Fit

Beginners: Jouw eerste 6km!

Droom je van hardlopen maar zit je liever op de bank? Ons 6km programma voor beginners transformeert je van een bankaardappel naar een wegkapitein. Onze coaches zijn zo ondersteunend, ze zouden bijna naast je op de bank gaan zitten – maar dat doen we niet, we gaan rennen!

Gevorderden: Een snellere 10km!

Kan je al rennen zonder dat je denkt dat je de volgende dag gaat sterven? Perfect! Ons 10km programma voor gevorderden helpt je om sneller te worden zonder dat je een rodeo-rijder op een stier lijkt. Meer snelheid, minder gehijg.

Waarom trainen met Spartan Fit?

Bij Spartan Fit geloven we in zweet, tranen, en af en toe een beetje melodrama. We hebben alles: wetenschappelijke training, empathische coaches, en een community die applaudisseert zelfs als je langzaam loopt. Want zeg nou zelf, langzaam rennen is beter dan snel zitten, toch?

Meld je aan!

Zin in een zweetfestijn met een vleugje zeebries? Schrijf je in voor een van onze trainingsprogramma’s en we zorgen dat je race-klaar bent voor de Vuurtorenloop. Of je nu voor de 6km gaat of de heroïsche 10km, wij zijn er bij elke zweetdruppel.

Wees geen vreemde, laat die hardloopschoenen niet verstoffen en loop met ons mee!

Reviews

van onze klanten

Freek Hendriks
Freek Hendriks
Lees verder
In de winter gestart bij Spartan Fit naast (trail) running. Lekker trainen in de buitenlucht: weer of geen weer. Iedere sessie is weer anders en dus afwisselend. Verder een goede opbouw zowel in de training zelf als trainingen opvolgend. Yousri motiveert altijd om net weer een stapje verder te gaan en hierdoor progressie te boeken. Inmiddels 4 maanden onderweg, blij dat ik hiermee begonnen ben en veel profijt van tijdens het lopen!
Eliza Knoppert
Eliza Knoppert
Lees verder
Hele motiverende boksles bij Yous gevolgd. Met Spartan Fit heeft hij een mooi concept neergezet. Als je een leuke en uitdagende training zoekt is dit zeker de plek waar je moet zijn!
Henk Jan de Boer
Henk Jan de Boer
Lees verder
Ik ben heel tevreden met de pt van Yousri. Yousri legt alles goed uit en is geduldig en doet zijn werk met passie.
Jesper Leerdam
Jesper Leerdam
Lees verder
Zeer tevreden over mijn trainingen bij Yousri. In overleg een gericht trainingsprogramma opgesteld en hiermee aan de slag gegaan. Fijne aanpak en tevreden over het resultaat.
Maartje Fokkens
Maartje Fokkens
Lees verder
Leuke gevarieerde lessen, goede persoonlijke begeleiding en lekker buiten sporten in de frisse lucht! Ik ben super tevreden. Tot snel!
Daniel de Wildt
Daniel de Wildt
Lees verder
Spartan fit is echt een aanrader! Door het enthousiasme, de flexibiliteit en de professionaliteit heb ik eindelijk het plezier in het sporten terug gevonden. Na 4 maanden merk ik de progressie die ik maak en dat had niet zonder Yousri gekund!
Yordy van Baarle
Yordy van Baarle
Lees verder
Wat een geweldige tijd heb ik gehad met Yousri! Yousri is iemand die je kan laten lachen , maar tegelijkertijd ook iemand die je tot het uiterste kan laten gaan , zowel fysiek als mentaal! Yousri komt altijd zijn afspraken na en heeft altijd rekening gehouden met mijn blessures tussendoor. Enige wat ik kan zeggen Yousri Ga zo door en succes met nieuwe ontwikkelingen rondom Spartan Fit! Bedankt voor alles! Groetjes Yordy
Familie Matzinger
Familie Matzinger
Lees verder
Yousri is een top trainer. Perfecte balans tussen humor, gedrevenheid, sociaal en spartaans. Jammer genoeg nog niet in de nieuwe buiten ruimte getraind maar dat gaat zeker gebeuren! Absolute aanrader!
Vorige
Volgende
Twijfel niet langer. Start nu!