Kennismaken

Echte winnaars mentaliteit

Mijn naam is Yousri Opmeer. Sport en gezondheid spelen al heel mijn leven een prominente rol. Ik heb dan ook verschillende sporten en disciplines beoefend; conditietrainingen, krachtsport en vechtsporten. Deze kennis en ervaringen wil ik graag met jou delen!

Ik ben van 2012 tot 2022 werkzaam geweest in de evenementen beveiliging met verschillende functies. Ik heb van 2012 tot 2022 verschillende functies vervuld in de beveiligingsbranche, voornamelijk tijdens evenementen. Door de jaren heen heb ik diverse afdelingen binnen de overheid gezien waaronder de politie, defensie, douane en justitie. Dit deed ik om te ervaren hoe een selectie traject eruitzag. Deze trajecten waren niet alleen heftig op het gebied van fysieke kracht, maar ook mentaal. Deze ervaringen heb ik opgedaan om het maximale uit mezelf te halen en steeds op de proef te stellen.

Als personal trainer wil ik jou helpen om jouw fysieke doelen te bereiken en mentaal op de juiste plek te komen. Om zo daadwerkelijk progressie te boeken en die warrior mentaliteit te bereiken!

Warrior mentaliteit

Fight or flight

Je hebt het nu al een paar keer voorbij zien komen “de warrior mentaliteit”, maar wat is dat nou precies? Vanuit mijn jeugd werd ik al vroeg geconfronteerd met tegenslag. Hierdoor werd ik genoodzaakt om mij aan te passen aan de situatie en niet met de pakken neer te zitten. Deze mentaliteit is de rode draad van mijn leven.

Ondanks dat deze term agressie uitstraalt, is dat zeker niet waar het om gaat. Het gaat om het overwinnen van uitdagingen en tegenslagen. Het gaat om het bezitten, begrijpen en gebruiken van mentale en fysieke vaardigheden waarmee iemand effectief, adaptief en volhardend kan zijn.

missie-spartan-fit

Mijn missie

Geen quick fix

Bij Spartan Fit geloven we niet in een quick fix, iedereen is uniek en verdient daarom ook een persoonlijk plan van aanpak. Het is mijn missie om dit voor iedereen te verwezenlijken om zijn of haar doelen te bereiken. Ik wil mensen fysiek en mentaal sterker maken en samen gestelde doelen bereiken. Dit staat dan ook centraal in mijn trainingen; persoonlijke aandacht, integere begeleiding en professionaliteit.

We leven inmiddels ook in een drukke maatschappij waar er veel van je wordt verwacht. Je mentale en fysieke gezondheid zijn daarom zó belangrijk en dat wordt vaak vergeten. Bij Spartan Fit creëren we een moment in je drukke dag dat je even helemaal tot rust kan komen. Dit klinkt misschien gek omdat je fysiek bezig bent, maar geloof me. Dit gaan wij samen bereiken!

Stappenplan

Intake gesprek

Tijdens dit gesprek ontdekken we jouw doel(en), wensen en of wij een match zijn

proeftraining

Samen kijken we naar je
fit- en gezondheid

Persoonlijk trainingsplan

Om jouw doelen te bereiken stellen we samen een persoonlijk
plan op

Evaluatie

Elke 6 weken hebben een evaluatie en kijken we of jouw trainingsplan (nog) aansluit op jouw doel(en)

Intake met klant

Tijdens dit gesprek ontdekken we jouw doel(en), wensen en of wij een match zijn

Bewegingsanalyse

Samen kijken we naar je
fit- en gezondheid

Max kracht training

Om jouw doelen te bereiken stellen we samen een persoonlijk
plan op

Evaluatie

Elke 6 weken hebben een evaluatie en kijken we of jouw trainingsplan (nog) aansluit op jouw doel(en)

Stappenplan

Intake gesprek

Tijdens dit gesprek ontdekken we jouw doel(en), wensen en of wij een match zijn

proeftraining

Samen kijken we naar je
fit- en gezondheid

Persoonlijk trainingsplan

Om jouw doelen te bereiken stellen we samen een persoonlijk plan op

Evaluatie

Elke 6 weken hebben een evaluatie en kijken we of jouw trainingsplan (nog) aansluit op jouw doel(en)