Try fit challenge

De 21 dagen challenge om Spartan Fit te worden.

Try-out pakket.

3 Weken lang aan de slag.

Train 12 keer mee met onze groepslessen.

4x per week trainen.

Voor maar € 87,-

Stap binnen in jouw eigen fitnessavontuur

De komende 3 weken staan vol met uitdagende etappes. Bij Spartan Fit ontdek je een rauwe, outdoor trainingsbeleving die je zal doen verbazen.

Geef toe, je hebt geen flauw idee waar te beginnen. Het kan behoorlijk intimiderend zijn als je geen idee hebt waar je mee bezig bent. Maar wij zullen je laten zien dat het allemaal veel minder angstaanjagend is dan je denkt.

Hier is één ding waar je zeker van kunt zijn: als je niet die eerste stap zet, zal je je doelen nooit bereiken. Je wilt wachten op een beter moment, maar er zal altijd wel iets zijn dat je tegenhoudt. Dit is precies wat je nodig hebt: een ongedwongen en vrijblijvende ervaring.

Dus wil jij?

Geen Match
Match
❌ Als je verwacht dat je in drie weken tijd 10 kg afvalt. We zijn personal trainers, geen liposuctieapparaat.
❌ Als je niet bereid bent hard te werken voor je resultaat.
❌ Als je niet van plan bent om je best te doen. Het heet niet voor niets een challenge..
✅ Als je wilt beginnen met sporten, maar nog niet zo goed weet hoe.
✅ Als jij nog nooit onder begeleiding in groepsverband gesport hebt.
✅ Als jij het heerlijk vind om buiten bezig te zijn en niet in een muffe sportschool te staan.

Reviews

van onze klanten

Freek Hendriks
Freek Hendriks
Lees verder
In de winter gestart bij Spartan Fit naast (trail) running. Lekker trainen in de buitenlucht: weer of geen weer. Iedere sessie is weer anders en dus afwisselend. Verder een goede opbouw zowel in de training zelf als trainingen opvolgend. Yousri motiveert altijd om net weer een stapje verder te gaan en hierdoor progressie te boeken. Inmiddels 4 maanden onderweg, blij dat ik hiermee begonnen ben en veel profijt van tijdens het lopen!
Eliza Knoppert
Eliza Knoppert
Lees verder
Hele motiverende boksles bij Yous gevolgd. Met Spartan Fit heeft hij een mooi concept neergezet. Als je een leuke en uitdagende training zoekt is dit zeker de plek waar je moet zijn!
Henk Jan de Boer
Henk Jan de Boer
Lees verder
Ik ben heel tevreden met de pt van Yousri. Yousri legt alles goed uit en is geduldig en doet zijn werk met passie.
Jesper Leerdam
Jesper Leerdam
Lees verder
Zeer tevreden over mijn trainingen bij Yousri. In overleg een gericht trainingsprogramma opgesteld en hiermee aan de slag gegaan. Fijne aanpak en tevreden over het resultaat.
Maartje Fokkens
Maartje Fokkens
Lees verder
Leuke gevarieerde lessen, goede persoonlijke begeleiding en lekker buiten sporten in de frisse lucht! Ik ben super tevreden. Tot snel!
Daniel de Wildt
Daniel de Wildt
Lees verder
Spartan fit is echt een aanrader! Door het enthousiasme, de flexibiliteit en de professionaliteit heb ik eindelijk het plezier in het sporten terug gevonden. Na 4 maanden merk ik de progressie die ik maak en dat had niet zonder Yousri gekund!
Yordy van Baarle
Yordy van Baarle
Lees verder
Wat een geweldige tijd heb ik gehad met Yousri! Yousri is iemand die je kan laten lachen , maar tegelijkertijd ook iemand die je tot het uiterste kan laten gaan , zowel fysiek als mentaal! Yousri komt altijd zijn afspraken na en heeft altijd rekening gehouden met mijn blessures tussendoor. Enige wat ik kan zeggen Yousri Ga zo door en succes met nieuwe ontwikkelingen rondom Spartan Fit! Bedankt voor alles! Groetjes Yordy
Familie Matzinger
Familie Matzinger
Lees verder
Yousri is een top trainer. Perfecte balans tussen humor, gedrevenheid, sociaal en spartaans. Jammer genoeg nog niet in de nieuwe buiten ruimte getraind maar dat gaat zeker gebeuren! Absolute aanrader!
Vorige
Volgende
Twijfel niet langer. Start nu!