Boksen voor de
absolute beginners

Het 6 weekse programma om te leren boksen.

Start datum: 15-04-2024

12 Trainingen in 6 weken.

1x per week bokstraining op maandagavond om 19:00 uur.

1x per week spartan workout naar eigen keuze via het rooster.

Voor maar € 117,-

Comfortabel leren boksen

Misschien heb je altijd al willen leren boksen maar heb je nooit een boksschool gevonden waar jij je op je gemakt voelt. Je kent het misschien wel té fanatieke mensen, een leraar die alleen maar staat te schreeuwen en alleen oog heeft voor de gevorderden. 

Wij houden van de bokssport want het is een geweldige tool om op een hele leuke manier te werken aan jouw lijf. 

Even voor de goede orde, wij gaan je echt niet klaarstomen voor een wedstrijd in 6 weken, sterker nog als je die ambitie hebt dan zijn andere boksscholen daar veel beter in. 

Wij willen jou laten ervaren hoe het is om te leren boksen op een hele rustige ongedwongen manier. Gewoon lekker de basis aanleren op je eigen tempo. Het enige wat we van jou vragen is dat je absoluut geen ervaring hebt met het boksen.

Iedereen kent de voordelen van het sporten maar met het boksen is sporten opeens een stuk leuker. Nieuwe mensen om je heen, samen leren, samen meer motivatie krijgen en elke week er naar uit kijken om weer te gaan boksen. En tuurlijk maken we het uitdagend voor je maar we sparren niet en je doet alles lekker op jouw eigen niveau.

Nu, laten we even praten over waarom boksen eigenlijk zo geweldig is. Misschien vraag je je af waarom je al die tijd hebt gewacht om met deze geweldige sport te beginnen. Nou, hier zijn een paar voordelen waar je naar uit kunt kijken:

Geen Match
Match
❌ Als je verwacht dat je in zes weken de nieuwe Rico Verhoeven bent.
❌ Als je niet bereid bent hard te werken voor je resultaat.
❌ Als je verwacht iemand neer te mogen slaan. Het is hier geen UFC en we staan niet in de octagon.
✅ Als je de kunst van het boksen altijd al hebt willen leren.
✅ Als je wilt voelen hoe het is om stevig in je schoenen te staan.
✅ Als jij het heerlijk vind om buiten bezig te zijn en niet in een muffe sportschool te staan.

In deze 6 weken leer je de basis van het boksen, je leert goed en veilig stoten en je zult merken dat je conditie echt een heel stuk beter gaat worden. We stomen je klaar om (als je dat wilt) deel te nemen aan de boksgroepslessen. 

Ik sta in ieder geval voor je klaar om je door de eerste fase te loodsen, dus ben jij klaar om 6 weken met mij aan de gang te gaan samen met alle andere beginners? Geef je dan gewoon op voor dit traject, plezier hebben in het afzien, zweten en heel veel lachen tijdens de lessen. Laat jezelf zien dat jij echt nog steeds fit kan worden op een leuke manier.

Dus, ben je klaar om je handschoenen aan te trekken en te beginnen? Klik dan op die verleidelijke knop hieronder en stuur ons een berichtje om te ontdekken wanneer dit programma weer van start gaat. Wie weet, misschien word je wel de next champion… of gewoon een fitte, zelfverzekerde versie van jezelf!

Reviews

van onze klanten

Freek Hendriks
Freek Hendriks
Lees verder
In de winter gestart bij Spartan Fit naast (trail) running. Lekker trainen in de buitenlucht: weer of geen weer. Iedere sessie is weer anders en dus afwisselend. Verder een goede opbouw zowel in de training zelf als trainingen opvolgend. Yousri motiveert altijd om net weer een stapje verder te gaan en hierdoor progressie te boeken. Inmiddels 4 maanden onderweg, blij dat ik hiermee begonnen ben en veel profijt van tijdens het lopen!
Eliza Knoppert
Eliza Knoppert
Lees verder
Hele motiverende boksles bij Yous gevolgd. Met Spartan Fit heeft hij een mooi concept neergezet. Als je een leuke en uitdagende training zoekt is dit zeker de plek waar je moet zijn!
Henk Jan de Boer
Henk Jan de Boer
Lees verder
Ik ben heel tevreden met de pt van Yousri. Yousri legt alles goed uit en is geduldig en doet zijn werk met passie.
Jesper Leerdam
Jesper Leerdam
Lees verder
Zeer tevreden over mijn trainingen bij Yousri. In overleg een gericht trainingsprogramma opgesteld en hiermee aan de slag gegaan. Fijne aanpak en tevreden over het resultaat.
Maartje Fokkens
Maartje Fokkens
Lees verder
Leuke gevarieerde lessen, goede persoonlijke begeleiding en lekker buiten sporten in de frisse lucht! Ik ben super tevreden. Tot snel!
Daniel de Wildt
Daniel de Wildt
Lees verder
Spartan fit is echt een aanrader! Door het enthousiasme, de flexibiliteit en de professionaliteit heb ik eindelijk het plezier in het sporten terug gevonden. Na 4 maanden merk ik de progressie die ik maak en dat had niet zonder Yousri gekund!
Yordy van Baarle
Yordy van Baarle
Lees verder
Wat een geweldige tijd heb ik gehad met Yousri! Yousri is iemand die je kan laten lachen , maar tegelijkertijd ook iemand die je tot het uiterste kan laten gaan , zowel fysiek als mentaal! Yousri komt altijd zijn afspraken na en heeft altijd rekening gehouden met mijn blessures tussendoor. Enige wat ik kan zeggen Yousri Ga zo door en succes met nieuwe ontwikkelingen rondom Spartan Fit! Bedankt voor alles! Groetjes Yordy
Familie Matzinger
Familie Matzinger
Lees verder
Yousri is een top trainer. Perfecte balans tussen humor, gedrevenheid, sociaal en spartaans. Jammer genoeg nog niet in de nieuwe buiten ruimte getraind maar dat gaat zeker gebeuren! Absolute aanrader!
Vorige
Volgende
Twijfel niet langer. Start nu!