Obstacle Run

Train jezelf fit voor je eerste obstakel race

Train elke maandagavond

Een unieke obstakel les

Onder begeleiding van een personal trainer

Voor maar € 32,- p/m

Tot & met februari is jouw buddy geld waard! Je traint namelijk samen voor de prijs voor 1!

Ben je al lid? vraag dan naar de exclusieve korting!

Ontsnap aan de sportschool sleur!

Ben je de sportschool zat? Gefeliciteerd, je bent waarschijnlijk een levend mens!

Is het niet eens tijd voor een nieuwe uitdaging? Wij hebben wat jij zoekt! En het beste gedeelte? We trainen alleen maar outdoor! Geen muffe sportschool, maar frisse lucht en echte uitdagingen. Deze les is speciaal voor mensen zoals jij, die het leuk vinden om in groepsverband een nieuwe uitdaging aan te gaan en te trainen naar ons gezamenlijke doel: die epische obstacle run. 

Voordat je denkt dat we hier een of andere geheime code onthullen, bekijk gewoon onze website en ontdek hoe wij, jouw nieuwe beste vrienden, je gaan helpen. En nee, we laten je niet verdwalen in een doolhof van ingewikkelde fitnessjargon. Deze les is ECHT voor beginners!

Dus, als je klaar bent om die sportschoolsleur vaarwel te zeggen en op zoek bent naar een trainingsavontuur waar beginners medailles verdienen en wekelijks op maandagavond samenkomen, kom dan met ons mee. Spoiler: lachen gegarandeerd!

Dus wil jij?

Voor welke race trainen we dan?

Dat kan er natuurlijk maar één zijn!

De Strong Viking

Geen Match
Match
❌ Als je een zuurpruim bent die het leven te serieus neemt.
❌ Als je alleen maar resultaat gericht bent. Dit gaat verder dan jouw eigen individu!
❌ Als je bang bent om een beetje vies te worden, we hebben niet voor niets een wasmachine, toch?
✅ Als je het leuk vindt om met andere rammers dit avontuur aan te gaan.
✅ Als je een duidelijk doel wilt hebben om naartoe te trainen en veel wilt lachen terwijl je dat doet.
✅ Als jij het heerlijk vind om buiten bezig te zijn en niet in een muffe sportschool te staan.

Reviews

van onze klanten

Freek Hendriks
Freek Hendriks
Lees verder
In de winter gestart bij Spartan Fit naast (trail) running. Lekker trainen in de buitenlucht: weer of geen weer. Iedere sessie is weer anders en dus afwisselend. Verder een goede opbouw zowel in de training zelf als trainingen opvolgend. Yousri motiveert altijd om net weer een stapje verder te gaan en hierdoor progressie te boeken. Inmiddels 4 maanden onderweg, blij dat ik hiermee begonnen ben en veel profijt van tijdens het lopen!
Eliza Knoppert
Eliza Knoppert
Lees verder
Hele motiverende boksles bij Yous gevolgd. Met Spartan Fit heeft hij een mooi concept neergezet. Als je een leuke en uitdagende training zoekt is dit zeker de plek waar je moet zijn!
Henk Jan de Boer
Henk Jan de Boer
Lees verder
Ik ben heel tevreden met de pt van Yousri. Yousri legt alles goed uit en is geduldig en doet zijn werk met passie.
Jesper Leerdam
Jesper Leerdam
Lees verder
Zeer tevreden over mijn trainingen bij Yousri. In overleg een gericht trainingsprogramma opgesteld en hiermee aan de slag gegaan. Fijne aanpak en tevreden over het resultaat.
Maartje Fokkens
Maartje Fokkens
Lees verder
Leuke gevarieerde lessen, goede persoonlijke begeleiding en lekker buiten sporten in de frisse lucht! Ik ben super tevreden. Tot snel!
Daniel de Wildt
Daniel de Wildt
Lees verder
Spartan fit is echt een aanrader! Door het enthousiasme, de flexibiliteit en de professionaliteit heb ik eindelijk het plezier in het sporten terug gevonden. Na 4 maanden merk ik de progressie die ik maak en dat had niet zonder Yousri gekund!
Yordy van Baarle
Yordy van Baarle
Lees verder
Wat een geweldige tijd heb ik gehad met Yousri! Yousri is iemand die je kan laten lachen , maar tegelijkertijd ook iemand die je tot het uiterste kan laten gaan , zowel fysiek als mentaal! Yousri komt altijd zijn afspraken na en heeft altijd rekening gehouden met mijn blessures tussendoor. Enige wat ik kan zeggen Yousri Ga zo door en succes met nieuwe ontwikkelingen rondom Spartan Fit! Bedankt voor alles! Groetjes Yordy
Familie Matzinger
Familie Matzinger
Lees verder
Yousri is een top trainer. Perfecte balans tussen humor, gedrevenheid, sociaal en spartaans. Jammer genoeg nog niet in de nieuwe buiten ruimte getraind maar dat gaat zeker gebeuren! Absolute aanrader!
Vorige
Volgende
Twijfel niet langer. Start nu!